@KTzone » 日常 - 飲飲食食 » 民以食為天,我個BB就更加系喇*ω*

2014-2-28 16:57 Judy_fong320
民以食為天,我個BB就更加系喇*ω*

其實又有咩好得過同自己家人吃飯啊,依家有時我都會返去自己娘家同我媽媽打邊爐喇~

更加何況同自己個BB~~ 佢就比起我果幢樓識既其他BB都仲貪食~

有朝食到黑既.哈哈-。所以呢,我又點可以唔俾佢系呢方面做到最好

記得之前呢,佢到有段時間唔肯食野,仲以為佢病左嚕-.原來聽D絲打講呢/可能系睇厭左自己既餐具

咁我咪睇左D揀左隻momma俾佢囉.因為覺得佢地餐具既外型都好得意下,而且比較細,好岩D bb都可以拎到佢

依家我都更加多同自己老公,BB一齊食野.更加和諧同開心喇~~

2014-2-28 17:10 evelyn804
買番黎,過幾日俾佢當生日禮物都好BO

2014-2-28 18:11 leptop694
系咪意大利果隻momma呀?

2014-2-28 18:31 oscar556556
講起都系,連我自己有時都會倒瀉野,更加何況系自己個BB呢..

2014-3-3 10:40 ayumi_kwok
BB鐘意食野,緊系先會快高長大喇!

2014-3-3 12:24 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-3 17:26 leo_pang670
食得多既BB,真系好可愛架~~

2014-3-3 17:56 liu_winkilen

2014-3-4 16:10 Funabori
bb食得開心.做父母既都開心D喇~

2014-3-5 10:46 kolea330
我自己都好鐘意同BB打邊爐,不過佢地咁細個,緊系都唔會咁多次啦~

2014-3-10 13:12 ktrvmde
BB呢個年紀,緊系要為佢地食得最好既~

2014-3-11 14:42 teddyxbear03_3
唔錯丫.我都想買俾BB一套

2014-3-11 17:48 lionking852
嗯.呢D野就應該再出左一DD啦,真系好鬼鐘意∪ε ∪

2014-3-13 11:24 gillian989

頁: [1]