@KTzone » 日常 - 飲飲食食 » 久違既勁辣魚旦

2013-4-25 15:12 angel_li
久違既勁辣魚旦

:37: 行開旺角,突然好想食勁辣魚旦…我朋友講話之前食津味啲勁辣魚旦好正。
:16: 跟住我地就行去花園街,點知搵極都搵唔到…先發覺原來佢搬左去花園街出面!:20:
:40: 叫左好多野食,因為佢又平又抵,樣樣都大大碟。:38: :38:
:46: 勁辣魚旦又正又入味,珍珠奶茶又大杯,牛腩陳村粉又軟又有咬口…:38: 我最中意都係勁辣魚旦,比我想像中好味。

2013-4-26 11:02 Lenova_wong824
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-4-26 11:19 ben419419419
我成日係入面食學生餐做晏晝,又平,加埋珍珠奶茶都只係廿幾…抵到爛

2013-4-26 11:50 mary53242
學生餐真係好抵,我想叫都冇得叫,因為我唔係學生:(
平時係入面食,一叫就叫幾十碟小食,佢啲勁辣魚旦就一定要叫啦…仲有豆卜串…豬紅………
加加埋埋,食到飽一飽都係幾十蚊。

2013-4-26 12:59 Qunnie_Fong3003
見你講到咁正 等我搵埋自己條佬去試下先
不過我唔係好食得辣 唔知唔辣既好唔好食呢

2013-4-26 13:11 denny543345
間野幾好食 又抵
佢搬之前我反而冇食過
佢而家新鋪我就成日食 真係好平

2013-4-26 13:24 denial_kwon777
我本身唔中意食街到啲牛腩 成日食親都好硬 又痴牙 唔淋
不過去過呢間食 佢啲牛腩岩岩好 又入味 真係比個讚佢

2013-4-26 14:39 hey_yeungyeung

2013-4-26 14:47 tony903com
我食過一次炸 應該係係佢搬左之後先食
我淨係食左佢個酸辣粉
早知佢d魚旦咁出名就試下啦

2013-4-26 15:03 Judy_fong320
真係好難唔知呢間野嫁
個個去親會去食佢啲魚旦 中意食辣既人都會記得佢
我食左咁多年都仲食成佢啲魚旦 真係由細食到大

2013-4-26 15:13 ayumi_kwok
如果佢可以開多幾間分店就好
我住屯門 唔係成日食到
都係有時行開旺角先可以享受下 有時都幾心掛掛

2013-4-26 15:21 kolea330
其實係我唔好彩定點 之前我去食 佢啲魚旦係淋晒嫁 我以後都唔敢再去幫襯佢…

2013-4-26 15:29 leo_pang670
[quote]原帖由 [i]kolea330[/i] 於 2013-4-26 15:21 發表 [url=http://www.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=31612909&ptid=2321119][img]http://www.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
其實係我唔好彩定點 之前我去食 佢啲魚旦係淋晒嫁 我以後都唔敢再去幫襯佢… [/quote]
咁可能係你咁岩個次唔好彩啦…你下次再去試下…真係會食完再想食
真係好彈牙嫁…

2013-4-26 15:39 honeyxhoney2000
樓上講得岩 。。
平時啲魚旦真係正都冇得彈。。
仲有佢啲豬紅同埋酸辣粉你都要去試下。。

2013-4-26 15:48 holis_hero333
如果你地成日行開旺角既話都會知佢搬左去轉彎位 個個位冇以前咁旺 但係好多有心人特登行過去買佢啲魚旦嫁

2013-4-26 16:04 bob33033
我都想去食 樓主你係咁post埋啲相出黎吸引我
你知唔知得個睇字冇得食係幾咁慘既一件事

2013-4-29 12:12 gillian989

2013-4-29 12:32 alvin4682
[quote]原帖由 [i]gillian989[/i] 於 2013-4-29 12:12 發表 [url=http://www.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=31622425&ptid=2321119][img]http://www.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
你講間野個名我可能唔認得 但你一個佢d勁辣魚旦我就知你講緊邊間 因為得佢d魚旦係我食多過10次 好味牙 :* [/quote]
我都係牙 , 唔知食左幾多次 , 淨係係呢間食左咁多魚旦:39:

2013-4-29 12:50 evelyn804
有冇咁誇張牙 你地講到好似好食到食緊仙丹咁
食魚旦炸嘛…唔好咁浮誇好冇

2013-4-29 13:13 justinxxfever
真係好好食嫁 牛腩口感好好 仲有佢啲豆卜串同我地平時打邊爐既係唔一樣:\

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 久違既勁辣魚旦